ZAHVALNICA NENADU BJELICI Posebnu dobrodošlicu priredili mu članovi Udruge za Down sindrom grada Splita

U situaciji sam da mogu pomoći, ali i kao javna osoba pozvati ljude na takve akcije i oni se rado odazivaju. Naravno, uključim se nerijetko i osobno i drago mi je da sam imao priliku pomoći raznim udrugama, pa tako i ovoj u Splitu. Znamo da su oni uz svoj Hajduk, kazao je Bjelica

Bjelica sa članovima Udruge za Down sindrom grada Splita.

 

Prošli tjedan su Bijelo-plavi srdačno dočekani u Dalmaciji. Trening su odradili na vrlo dobro pripremljenom terenu NK Sloga Mravinci. Posebnu dobrodošlicu imao je Nenad Bjelica. Osim brojnih autograma i 'selfieja' s dječacima koji su došli pogledati Osječane, dočekala su ga i djeca iz Udruge za Down sindrom grada Splita. U pratnji svojih roditelja i stručnih ljudi koji s njima rade htjeli su se posebno zahvaliti treneru Osijeka na pomoći koju im je pružio u proteklom razdoblju.

- Zahvaljujemo gospodinu Bjelici koji se uključio i pomogao jednoj našoj akciji potkraj prošle godine kada nam je doslovno prijetilo gašenje. Mnogi su se odazvali i prikupili smo više od 450.000 što nam je omogućilo da 'prodišemo' i nastavimo rad. Najmanje što smo mogli učiniti je uručiti zahvalnicu Nenadu i srdačno ga pozdraviti u našoj sredini - istaknuo je Davor Bučević, predsjednik udruge.

Osječki kormilar popričao je s mladim nogometašima koji se natječu za HNK Hajduk u Special Power League, što je nacionalni projekt kojega i Bjelica hvali i podržava.

- Spontano je to sve, a mislim na pomaganje potrebitima. U situaciji sam da mogu pomoći, ali i kao javna osoba pozvati ljude na takve akcije i oni se rado odazivaju. Naravno, uključim se nerijetko i osobno i drago mi je da sam imao priliku pomoći raznim udrugama, pa tako i ovoj u Splitu. Znamo da su oni uz svoj Hajduk, a rekao sam da im, nakon utakmice s nama, želim sve pobjede u preostalih osam utakmica, pa možda i da osvoje treće mjesto. Mislim da bi i oni to potpisali ovoga trenutka - uz osmijeh na licu je ispričao šef stručnog stožera prvoligaša s Drave.

 

Izvor: Nogometni klub Osijek

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti