PRAVOBRANITELJICA Pridružite se online sastanku o poštivanju ljudskih prava osoba s invaliditetom

Sastanak organiziraju s predstavnicima udruga s područja Vukovarsko-srijemske županije s kojima će detektirati glavne probleme i predložiti daljnje zajedničke aktivnosti u svrhu poboljšanja položaja osoba s invaliditetom na ovom području

Anka Slonjšak u Saboru, arhiva.

 

Područni ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u Osijeku u studenom 2020. godine je obilježio drugu godišnjicu rada.

Zbog epidemioloških razloga bili su primorani odgoditi događanje uživo koje su planirali za kraj 2020. godine, te je time ujedno propuštena vrijedna prilika za susret, druženje i razmjenu informacija s predstavnicima organizacija civilnog društva koja je svima od velike koristi.

- Srećom, našli smo druge načine komunikacije te od prosinca 2020. godine organiziramo online sastanke s predstavnicima udruga s područja pet županija Slavonije, Baranje i Srijema.

Na tim sastancima predstavljamo izazove i probleme koje smo detektirali od početka rada Područnog ureda, predstavljamo aktivnosti i radnje kojima smo rješavali te probleme, te provodimo raspravu tijekom koje želimo predložiti daljnje zajedničke aktivnosti u budućnosti u svrhu poboljšanja položaja osoba s invaliditetom na ovom području.

Sljedeći takav sastanak organiziramo s predstavnicima udruga s područja Vukovarsko-srijemske županije, a tema sastanka je: 'Poštivanje ljudskih prava osoba s invaliditetom na području Vukovarsko-srijemske županije' - poručili su iz Ureda pravobraniteljice smještenog u Osijeku, a na sastanku će sudjelovati i pravobraniteljica Anka Slonjšak.

Navedeni sastanak održati će se danas, 22. travnja 2021. godine u 11 sati.

Sastanku se možete pridružiti putem ove poveznice koristeći Meeting ID: 964 6398 2882 i Passcode: 880970.

 

Izvor: Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u Osijeku

In Portal

 

Povezane vijesti