IDEJA ZA RUČAK Ove subote saznajte što je babaganuš i počastite se zdravim desertom

Ovaj vikend pripremaju babaganuš sa zlevkom, dimljena svinjska rebra sa salatom od kupusa, dimljeni aoli umak i dijabetski kolač od naranče bez glutena

Babaganuš sa zlevkom.

 

Dimljena svinjska rebra sa salatom od kupusa, dimljeni aoli umak.Udruga UNUO - centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva vas na online kuharsku radionicu koja će se održati i ove subote, 5. lipnja 2021. u 10:30 sati.

- Voljeli bismo predstaviti naš rad, atmosferu i kreativne članove našega centra koji će vam pokazati kako osobe s invaliditetom mogu naučiti i pokazati svoje kuharsko umijeće - poziva voditelj centra Vedran Habel.

Ovaj vikend pripremaju babaganuš sa zlevkom, dimljena svinjska rebra sa salatom od kupusa, dimljeni aoli umak i dijabetski kolač od naranče bez Dijabetski kolač od naranče bez glutena.glutena.

Prijenos će, kao i svaki put, biti dostupan preko Facebook profila voditelja centra Vedrana Habela na ovoj poveznici, a na Vedranovom profilu dostupni su i svi recepti pa si sve možete sami naknadno skuhati.

Ostale informacije vezane za rad Udruge UNUO dostupne su na njihovoj internet stranici, Facebook i Instagram profilima.

Ostaje nam samo poželjeti vam dobar tek jer se vikendima s Vedranom i njegovim kuharima kalorije ne broje, počastite nepce svoje!

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti