RODITELJI U AKCIJI Rodina Mala škola dojenja na Zoom platformi

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire

Dojenje, ilustracija.

 

U četvrtak, 10. lipnja 2021. s početkom u 16:30 sati na platformi Zoom udruga Roditelji u akciji - Roda održat će online radionicu pripreme trudnica za dojenje, Malu školu dojenja.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire.

Na nedavno održanoj Maloj školi dojenja prisustvovalo je skoro 200 sudionica i sudionika iz svih županija u RH, ali i trudnica iz drugih država - Italije, Austrije, Irske, Srbije, Crne Gore, Češke i drugih, a o njihovom zadovoljstvu najbolje govori podatak da bi sve, bez iznimke, preporučile Rodinu Malu školu dojenja svojim trudnim prijateljicama.

U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, trudnice i njihovi partneri dobit će osnovne informacije o dojenju, prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na Maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju.

Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona ili online grupe za pomoć u dojenju biti na raspolaganju ako se susretnu s problemima. Žene koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

 

Izvor: Udruga Roditelji u akciji - Roda

In Portal

 

Povezane vijesti