IDEJA ZA RUČAK Ove subote naučite pripremati poznate dalmatinske specijalitete

Ovaj vikend pripremaju crni rižoto od sipe sa salatom od komorača, dalmatinski brudet od ribe i panacottu u čaši sa želeom od malina

Panacotta u čaši sa želeom od malina.

 

Crni rižoto od sipe sa salatom od komorača.Udruga UNUO - centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva vas na online kuharsku radionicu koja će se održati i ove subote, 12. lipnja 2021. u 10:30 sati.

- Voljeli bismo predstaviti naš rad, atmosferu i kreativne članove našega centra koji će vam pokazati kako osobe s invaliditetom mogu naučiti i pokazati svoje kuharsko umijeće - poziva voditelj centra Vedran Habel.

Ovaj vikend pripremaju crni rižoto od sipe sa salatom od komorača, dalmatinski brudet od ribe i panacottu u čaši sa želeom od malina.

Dalmatinski brudet od ribe.Prijenos će kao i svaki put biti dostupan preko Facebook profila voditelja centra Vedrana Habela na ovoj poveznici, a na Vedranovom profilu dostupni su i svi recepti pa si sve možete sami naknadno skuhati.

Ostale informacije vezane za rad Udruge UNUO dostupne su na njihovoj internet stranici, Facebook i Instagram profilima.

Ostaje nam samo poželjeti vam dobar tek jer se vikendima s Vedranom i njegovim kuharima kalorije ne broje, počastite nepce svoje!

 

In Portal

 

Povezane vijesti