ZAGREBAČKI HOLDING Poziv za dodjelu žutih spremnika za odvajanje plastične i metalne ambalaže

Uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje

Žuti spremnici za odvajanje plastične i metalne ambalaže.

 

Zagrebački holding d.o.o., Podružnica Čistoća, pozvao je 6. srpnja 2021. preko svoje službene stranice predstavnike stanara na području grada Zagreba da se obrate za dodjelu spremnika od 1100 litara za odvojeno prikupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže.

Kako je pojašnjeno, uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje.

Predstavnici stanara zamolbu za spremnikom mogu poslati na adresu: Zagrebački holding d.o.o., Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10000 Zagreb, putem emaila: cistoca©zgh.hr ili pozivnog centra na broju: 072 500 400.

 - Prilikom apliciranja za žuti spremnik, molimo predstavnike stanara da razmotre i dosadašnje volumene spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i biootpada, kako bi svi spremnici za odvojeno odlaganje reciklabilnog otpada bili volumenom usklađeni potrebama stanara - poručuju iz Podružnice Čistoća.

 

Izvor: Zagrebački holding

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti