GORDANA BULJAN FLANDER Odvjetnički demantij medijskih navoda o bivšoj ravnateljici Dječje poliklinike

Portal Jutarnjeg lista objavio je da je u Poliklinici za djecu Grada Zagreba jučer intervenirala policija zbog sumnje da se iz prostorija Poliklinike iznosi dokumentacija vezana uz poslovanje te ustanove u mandatu Buljan Flander

Gordana Buljan Flander

 

Odvjetnice bivše ravnateljice Poliklinike za djecu Grada Zagreba, Gordane Buljan Flander, demantirale su u ponedjeljak navečer posljednje medijske napise vezane uz njihovu klijenticu, ustvrdivši da su medijski napadi  sada ozbiljno ugrozili njezin osobni i pravni integritet.

Odvjetnice Željka Pokupec i Sandra Marković u priopćenju su prenijele odlučno negiranje  Buljan Flander da je ‘ikada radila protivno interesima svojih klijenata i institucije čiji je položaj u stručnom miljeu podigla na nesporno zavidan nivo. Naša klijentica niti sada ne radi ništa protivno zakonu te nikada nije iznosila bilo kakvu službenu dokumentaciju, pa tako niti onu iz područja financija Poliklinike’, navele su odvjetnice Pokupec i Marković.

Portal Jutarnjeg lista objavio je kako neslužbeno doznaje da je u Poliklinici za djecu Grada Zagreba jučer intervenirala policija zbog sumnje da se iz prostorija Poliklinike iznosi dokumentacija vezana uz poslovanje te ustanove u mandatu Buljan Flander.

Jutanji list tvrdi da je v.d. ravnateljica Poliklinike Vanja Slijepčević Saftić posumnjala u nestanak određenih dokumenata o čemu je izvijestila policiju, koja će u idućim danima utvrđivati nedostaje li dio dokumentacije, je li je i tko iznosio iz ustanove, po čijem je nalogu to radio te o kakvim se dokumentima radi.

Po saznanjima Jutarnjeg lista, riječ je o dokumentaciji vezanoj za poslovanje i financije Poliklinike.

Hina

Foto: YouTube