UDRUGA UNUO Podržite drugi polufinalni ručak u sklopu projekta Amorova žlica

U žiriju će ovoga puta biti voditeljica Maja Ciglenečki i još jedna voditeljica Zlata Muck Sušec te gost iznenađenja, a predviđena donacija je 150 kuna za ručak po osobi, kazao nam je Vedran Habel, viši stručni savjetnik

Zajednička fotografija, prvo polufinale.

 

Nakon što je prošle nedjelje u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu održano prvo polufinale Amorove žlice - gastro natjecanja za osobe s invaliditetom, ove nedjelje 31. listopada  2021. u 13:30 sati održat će se 2. polufinalni ručak u restoranu C6, Capraška ulica 6.

Događaj će se, kao što već sigurno znate, održati u sklopu prvog nacionalnog gastro natjecanja 'Amorova žlica' za osobe s invaliditetom iznad 17 godina.

Natjecatelji će i ovoga puta pripremiti slijed od tri jela. Za hladno predjelo poslužit će ražnjiće s baby mozzarellom, maslinama i rajčicama začinjenim na podlozi od salate. Za glavno jelo ide hamburger od juneće pljeskavice s prilogom coleslaw salata, sočni čupavci će ovaj put biti desert, a sve će zaokružiti koktelom cuba libre.

- Pozivamo vas na humanitarno-donacijski ručak kako bi vam predstavili naš rad, članove našega centra i atmosferu te ujedno prikupili sredstva za projekt postavljanja šatora u kojemu ćemo nastaviti s našim projektima. Predviđena donacija je 150 kuna za ručak po osobi.

U žiriju će biti voditeljica Maja Ciglenečki i još jedna voditeljica Zlata Muck Sušec te gost iznenađenja - kazao nam je Vedran Habel, viši stručni savjetnik.

Organizatori ovog događaja su udruga UNUO koja se već 13 godina bavi edukacijom osoba s invaliditetom uz primarni cilj senzibiliziranja javnosti o problemima osoba s invaliditetom i inkluziji u sve segmente društva i Hrvatska provincija Sv. Jeronima franjevaca Konventualaca.

Svoj dolazak možete potvrditi najkasnije do 29. listopada 2021. godine na email udrugaunuo@gmail.com - zato požurite jer broj mjesta je ograničen!

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti