Udruga UNUO poziva na četvrti polufinalni humanitarni donacijski ručak

Polufinalisti će kuhati za stručni žiri koji ocjenjuje hranu (manekenka Sara Hdagha, glumac i voditelj Dušan Bućan te gost iznenađenja), a gosti su ovoga puta mališani štićenici Doma za nezbrinutu djecu 'Kuća sv. Terezije' s Vrhovca

Vedran Habel

 

Nakon Marije Bistrice, Udruga UNUO - Centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva zainteresirane na četvrti polufinalni humanitarni donacijski ručak, koji će se održati u nedjelju, 14. studenog 2021., u 13,30 sati, u dvorani Sv. Franje, Sveti Duh 31, Zagreb.

Kako je najavljeno, događaj će se održati u sklopu prvog nacionalnog gastro natjecanja 'Amorova žlica' za osobe s invaliditetom iznad 17 godina.

- Ovo polufinale ima specifičan cilj, a taj je da natjecatelji prezentirajući svoje vještine motiviraju djecu bez roditelja da se zainteresiraju za ugostiteljstvo jer im ono omogućuje plaću i smještaj te na taj način mogu krenuti lakšim i konkretnijim putem samostalno u život. Na taj način djeca se lakše uključuju u društvo nakon što im dođe vrijeme da moraju izaći iz domova. Naši polufinalisti kuhati će za stručni žiri koji ocjenjuje hranu (manekenka Sara Hdagha, glumac i voditelj Dušan Bućan te gost iznenađenja), a gosti su nam ovoga puta mališani štićenici Doma za nezbrinutu djecu 'Kuća sv. Terezije' s Vrhovca - pojašnjeno je iz udruge.

Ručak je humanitarnog karaktera, a svi su pozvani sudjelovati sa svojim donacijama i pridonijeti stvaranju društva jednakosti.

Uplatiti možete koliko želite, bilo to 5, 50 ili 500 kuna. Sve se računa u dobra djela i veliko srce.

Podaci za uplatu:
Udruga UNUO
Broj žiro računa: HR1824840081105235485
Opis plaćanja: natjecanje Amorova žlica.

Ostale informacije i sadržaje vezano za rad Udruge UNUO možete potražiti na njihovoj web stranici te na Facebook i Instagram računima.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti