UDRUGA UNUO Poziv na peti polufinalni humanitarni donacijski ručak

Ovu nedjelju hranu će pripremati osam polufinalista iz raznih krajeva Hrvatske, a uz goste, hranu će kušati stručni žiri, koji u konačnici donosi ocjene za prolaz. Članovi žirija su chef godine 2019. Tvrtko Šakota te HRT-ovi voditelji Ivana Vilović i Branimir Farkaš

Zajednička fotografija natjecatelja, arhiva.

 

Udruga UNUO - Centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva zainteresirane na pet humanitarni donacijski ručak koji će se održati u nedjelju, 21. studenog 2021,. u 13,30 sati u dvorani Sv. Franje, Sveti Duh 31, Zagreb.

Događaj će se održati u sklopu prvog nacionalnog gastro natjecanja ‘Amorova žlica’ za osobe s invaliditetom iznad 17 godina.

Ovu nedjelju hranu će pripremati osam polufinalista iz raznih krajeva Hrvatske, a uz goste, hranu će kušati stručni žiri, koji u konačnici donosi ocjene za prolaz. Članovi žirija su chef godine 2019. Tvrtko Šakota te HRT-ovi voditelji Ivana Vilović i Branimir Farkaš.

Događaj ovu nedjelju je specifičan jer natjecatelji pripremaju hranu za beskućnike - korisnike pučke kuhinje Sv. Duh.

- Pozivamo vas da dođete popratiti događaj jer cijeli proces ima specifičnu svrhu, a ta je da natjecatelji prezentirajući svoje vještine motiviraju osobe bez vlastitog doma da se uključe u društvene tijekove života te da se zainteresiraju za ugostiteljstvo jer im ono omogućuje plaću i smještaj te na taj način mogu krenuti lakšim i konkretnijim putem samostalno u život - kažu iz udruge UNUO.

Ručak je humanitarnog karaktera, a svi su pozvani sudjelovati sa svojim donacijama i pridonijeti stvaranju društva jednakosti.

Uplatiti možete koliko želite, bilo to 5, 50 ili 500 kuna, sve se računa u dobra djela i veliko srce, poručuju iz udruge.

Podaci za uplatu:
Udruga UNUO
Broj žiro računa: HR1824840081105235485
Opis plaćanja: natjecanje Amorova žlica.

Ostale informacije i sadržaje vezano za rad Udruge UNUO možete potražiti na njihovoj web stranici te na Facebook i Instagram računima.

 

Izvor: Udruga UNUO

 

Povezane vijesti