Udruga UNUO poziva na posljednji polufinalni humanitarni donacijski ručak

Udruga UNUO - Centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom organizira zadnji polufinalni humanitarni donacijski ručak, koji će se održati u nedjelju, 28. studenog 2021., u 13,30 sati, u Dvorani sv. Franje u Zagrebu

Vedran Habel

 

Kako stoji u pozivu, događaj će se održati u sklopu prvog nacionalnog gastro natjecanja 'Amorova žlica' za osobe s invaliditetom iznad 17 godina.

- U projekt je uključena 21 županija iz koje nam dolazi 51 institucija, a ovu nedjelju natječe se zadnjih deset polufinalista iz tri kategorije: kuhanje, posluživanje pred gostom i mućkanje koktela ili finog napitka - pojašnjeno je od strane organizatora.

U žiriju će biti Ivana Plechinger, Tonči Huljić i Mario Majcen, a gosti će ovu nedjelju biti članovi Islamske zajednice u Hrvatskoj.

- Pozivamo vas da popratite natjecanje na našim službenim kanalima, kako bi natjecateljima bili motivacija i dodatna snaga na putu prema uključivanju u svijet rada - stoji u pozivu.

Ručak je humanitarnog karaktera, a svi su pozvani sudjelovati sa svojim donacijama i pridonijeti stvaranju društva jednakosti.

Uplatiti možete koliko želite, bilo to 5, 50 ili 500 kuna, sve se računa u dobra djela i veliko srce, poručuju iz udruge.

Podaci za uplatu:
Udruga UNUO
Broj žiro računa: HR1824840081105235485
Opis plaćanja: natjecanje Amorova žlica.

Ostale informacije i sadržaje vezano za rad Udruge UNUO možete potražiti na njihovoj web stranici te na Facebook i Instagram računima.

 

Izvor: Udruga UNUO

 

Povezane vijesti