ZAKLADA NEMA PREDAJE Akcija za teško oboljelu djevojčicu Kiaru

Pozivamo sve navijače, građane, sportaše te sve one koji žele pomoći da na račun zaklade uplate svoje donacije uz napomenu 'Za Kiaru'. Zaklada će ukupni prikupljeni iznos uplaćen na račun zaklade ciljano za djevojčicu Kiaru uplatiti na račun obitelji Goršić, poručili su iz Zaklade Nema predaje

Udruga Nena predaje, Kiara

 

Zaklada Nema predaje uključuje se u akciju kojom se pomaže djevojčici Kiari.

Zaklada Nema predaje je u ponedjeljak, 13. prosinca, pokrenula prikupljanje pomoći za sedmogodišnju djevojčicu Kiaru Goršić iz Šibenika kojoj je dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu i za čije je liječenje neophodno iznimno skupo eksperimentalno liječenje u Americi.

Akcija zaklade traje do 31. prosinca 2021. godine.

- Brojni dobri ljudi, pojedinci, organizacije već su se uključili u razne akcije, a ovim putem pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da se odazovu pozivu zaklade te da svojom donacijom pomognu malenoj Kiari i njezinoj obitelji.

Pozivamo sve navijače, građane, sportaše te sve one koji žele pomoći da na račun zaklade uplate svoje donacije uz napomenu 'Za Kiaru'. Zaklada će ukupni prikupljeni iznos uplaćen na račun zaklade ciljano za djevojčicu Kiaru uplatiti na račun obitelji Goršić - poručili su iz Zaklade Nema predaje.

Podaci za uplatu:

ZAKLADA NEMA PREDAJE

MAKSIMIRSKA 128

ZAGREB 10 000

IBAN: HR9824020061100966888 (Erste banka)

Opis plaćanja: ZA KIARU

Moguće su inozemne uplate na isti broj računa.

Swift/BIC: ESBCHR22

Kod za mobilno bankarstvo

(automatski je iznos postavljen na 100,00 kuna, ali ga možete promijeniti)

 

Izvor: Zaklada Nema predaje

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti