JANJINA Udruga 'Djeca Pelješca' traži defektologa – edukacijskog rehabilitatora

Opis poslova obuhvaća pružanje psihosocijalne podrške četiri sata dnevno - pola radnog vremena u sklopu projekta 'Zajedno smo jači', financiranog iz Europskog socijalnog fonda za cijelo vrijeme trajanja projekta od osamnaest mjeseci

Edukacijski rehabilitator

Ilustracija

Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom 'Djeca Pelješca' objavila je natječaj za defektologa – edukacijskog rehabilitatora (m/ž) u Janjini, koja se nalaze na području Dubrovačko-neretvanske županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, uz radno iskustvo od godinu dana.

Opis poslova obuhvaća pružanje psihosocijalne podrške četiri sata dnevno - pola radnog vremena u sklopu projekta 'Zajedno smo jači', financiranog iz Europskog socijalnog fonda za cijelo vrijeme trajanja projekta od osamnaest mjeseci.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. prosinca.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca putem email pošte: udrugadjecapeljesca@gmail.com.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti