Najava Kampusijade u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj

Najveće studentsko-sportsko natjecanje, popularna Kampusijada, ove godine održat će se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, a za sve studente sastavnica Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne discipline i aktivnosti koje spajaju sportaše, ali i one koji imaju dvije 'lijeve' noge

Zajednička fotografija.

 

Osim sportova s loptom bit će i kartaških igara, popularni Beerpong te kviz, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade u suradnji sa sponzorima. Uz sve to, posjetitelji će uživati u druženju uz dobru glazbu, hranu i piće.

Kako bi Kampusijadi ponovno vratili sjaj ranijih godina, organizacijski odbor poziva sve zainteresirane studente da se prijave na volontiranje putem ovog linka.

Volonteri pridonose poboljšanju i kvaliteti samog događaja pa će im tako biti osiguran ručak tijekom sva tri dana, službene majice Kampusijade i upis odrađenih volonterskih sati u Volontersku knjižicu. Dužnosti volontera su različite i ovise o osobnim preferencijama svakoga volontera: pomaganje u organizaciji sporta, koordinacija info pultom i zapisivanje  rezultata samo su neke od funkcija koje će se dodijeliti prijavljenim volonterima. Prijave za volontere zaprimaju se do 22. svibnja, nakon čega će se održati zajednički sastanak volontera.

Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu: volonteri.kampusijada@gmail.com.

Kampusijada se održava u suradnji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija.

Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015/2016.

 

Sarah Viteškić

 

Povezane vijesti