Prijavite se na Dane otvorenih vrata udruga 2022. i osvojite nagradu

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će uspješnost angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme dana otvorenih vrata udruga

Šarene ruke u zraku, ilustracija.

 

Ured za udruge poziva udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave za nagradu - pretplatu na časopis Udruga.hr - koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će uspješnost angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme dana otvorenih vrata udruga te zajedno s popratnim materijalima i prilozima pošaljite prijavu do 15. lipnja 2022. na email: dovu@udruge.vlada.hr.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici 'Dani otvorenih vrata udruga'. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

Prijavni obrazac kojeg je potrebno ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

 

Izvor: Ured za udruge

 

Povezane vijesti