U TIJEKU Kampusijada u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj

Najveće studentsko-sportsko natjecanje, popularna Kampusijada, ove godine održava se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, a za sve studente Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne discipline i aktivnosti koje spajaju sportaše

Zajednička fotografija.

 

- Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: više od 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015/2016. Za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade - pojašnjeno je u priopćenju.

Prema najavi, program započinje u 9 sati svaki dan, a tijekom tri dana studenti Sveučilišta u Zagrebu okušat će se u 13 sportskih disciplina i aktivnosti.

Organizacijski odbor Kampusijade iz programa izdvaja svečano otvorenje Kampusijade (1. lipnja u 11 sati) uz nastup Matije Cveka, kao i koncert (2. lipnja u 19:30 sati) na kojem će nastupiti Filip Rudan i zagrebački bend u usponu SlonOff.

Kao što smo već najavljivali, osim sportova s loptom bit će i kartaških igara, popularni Beerpong te kviz, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade u suradnji sa sponzorima. Uz sve to, posjetitelji će uživati u druženju uz dobru glazbu, hranu i piće.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti