OTOK PAŠMAN U tijeku prijave za ljetni program 'Za koga sam slobodan?'

'Za koga sam slobodan?' pitanje je na koje će odgovor ovo ljeto tražiti neudane i neoženjeni srednjih godina kroz jedinstveni program osmišljen kao odgovor na nedostatak njima prilagođenih sadržaja

Vizual događaja.

 

Ljetni program 'Za koga sam slobodan?', nastao u suradnji SKAC-a Osijek, zajednice Prilika za susret i platforme katSus, a koji vode p. Ike Mandurić, p. Mislav Skelin i s. Mirjam Peričić, nudi prostor u kampu Pašman i vrijeme od 14. do 20. kolovoza 2022. za preispitivanje neudanima i neoženjenima srednjih godina (30 do 47) kroz jedinstveni program uz pratnju duhovnika i psihologa.

Prijave traju do 1. kolovoza 2022. godine.

- 'Za koga sam slobodan?' pitanje je na koje će odgovor ovo ljeto tražiti neudane i neoženjeni srednjih godina (30 do 47) kroz jedinstveni program osmišljen kao odgovor na nedostatak njima prilagođenih sadržaja. Je li brak moj poziv i koje je moje poslanje do braka? Kako se emocionalno i duhovno pripremiti za budućeg supružnika? Jesu li moja očekivanja od partnera i odnosa realna? Mrmljam li čekajući? - pojašnjeno je od strane organizatora.

Kako je broj mjesta ograničen, organizator poručuje da se potrudite što bolje predstaviti u prijavnici koju možete pronaći ovdje.

Smještaj će biti u Samostanu sv. Duje na otoku Pašmanu. Cijena soba je 1200 kuna, a spavaonica 1000 kuna.

 

Izvor: bitno.net