Udruga Zamisli pruža profesionalnu potporu mladima u traženju posla

Udruga Zamisli projekt provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt je pokrenut u srpnju prošle godine, a provodit će se do srpnja 2023. godine

Udruga Zamisli, logotip.

 

Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet ) 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu se informirati o projektu 'Do posla u Centru - urbana aktivacija mladih na tržištu rada' usmjerenog na mentorstvo, profesionalnu potporu i edukaciju tzv. NEET osoba, mladih od 15 do 29 godina koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava.

Projektom su za mlade osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja/obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada.

Za više informacija obratite  se stručnjakinjama na štandu ili kontaktirajte Udrugu Zamisli na broj 091/594-7288, email adresu info@zamisli.hr ili posjetom na adresi Frane Petrića 1 u Zagrebu.

Cilj projekta 'Do posla u Centru - urbana aktivacija mladih na tržištu rada' je aktivacija i povećanja konkurentnosti NEET populacije na tržištu rada. Udruga Zamisli projekt provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt je pokrenut u srpnju prošle godine, a provodit će se do srpnja 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.185.548,00 kuna, a od toga su bespovratna sredstva u iznosu od 1.185.548,00 kuna sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Kroz projekt 'Do posla u Centru - urbana aktivacija mladih na tržištu rada' želi se dugoročno utjecati na potencijal i volju mladih NEET osoba za zaposlenjem te otkloniti njihov rizik od siromaštva.

 

Izvor: Udruga Zamisli

 

Povezane vijesti