TD Rijeka plus d.o.o. nominiran u kategoriji 'Poslodavac godine za osobe s invaliditetom' za 2021. godinu

Iz TD Rijeka plus d.o.o. poručuju kako će im nominacija biti poticaj za nastavak  prakse omogućavanja ravnopravnog sudjelovanja osoba s invaliditetom u poslovnim procesima društva

 

Grad Rijeka Komunalna društva Rijeka plus TD Rijeka plus d.o.o. nominiran u kategoriji 'Poslodavac godine za osobe s invaliditetom' za 2021. godinu

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom nominirao je TD Rijeka plus d.o.o. u kategoriji 'Poslodavac godine za osobe s invaliditetom' za 2021. godinu.

-Svojim primjerom razvijate i potičete dobru praksu i omogućavate osobama s invaliditetom da u prilagođenim uvjetima ravnopravno sudjeluju i doprinose uspjehu Vašeg poduzeća -istaknuto je od strane rukovoditeljice Službe projekata, Središnjeg ureda sektora za profesionalnu rehabilitaciju Petre Herak.

Iz TD Rijeka plus d.o.o. poručuju kako će im nominacija biti poticaj za nastavak  prakse omogućavanja ravnopravnog sudjelovanja osoba s invaliditetom u poslovnim procesima društva.

U kategoriji 'Poslodavac javnog sektora' bili su nominirani sljedeći poslodavci: DJEČJI VRTIĆ VIŠKOVO, DJEČJI VRTIĆ PČELICA, DUKOM PLIN d.o.o., KOMUNALAC POŽEGA d.o.o., SPLIT PARKING d.o.o.,  RIJEKA PLUS d.o.o.

Zajedničkom odlukom projektnih partnera, priznanje 'Poslodavac godine za osobe s invaliditetom' za 2021. godinu dobilo je poduzeće SPLIT PARKING d.o.o.

TD Rijeka plus d.o.o. je uputio kolegama iz Splita čestitke na priznanju.

 

Izvor: RIJEKA plus d.o.o