DOBRA VIJEST Osobe s intelektualnim teškoćama kontroliraju ulaz na kupalište Valkane

Riječ je o osobama s intelektualnim teškoćama koje će svakodnevno od 8 do 18 sati sve do 31. kolovoza obavljati dnevnu kontrolu prolaska i propuštanja vozila osoba s invaliditetom na kupalište Valkane u Puli

Kupalište Valkane

 

Ulaz na kupalište Valkane namijenjen samo osobama sa znakom pristupačnosti od konca srpnja kontroliraju članovi Centra za društveno poduzetništvo iz Labina.

- Ranijih godina Pula Parking imao je djelatnika na Valkanama koji je regulirao promet i dozvoljavao ulaz samo automobilima sa znakom pristupačnosti. Poput mnogih hrvatskih poslodavaca, suočeni s nedostatkom radne snage, ove godine nismo imali djelatnika za ovu lokaciju te su sada u suradnji s Gradom Pulom na ulazu pripadnici prometne jedinice mladeži. Angažiranjem Centra za društveno poduzetništvo i njihovi korisnici brinut će o kontroliranom ulasku na Valkane - pojasnio je direktor Pula Parkinga Branislav Bojanić.

Riječ je o osobama s intelektualnim teškoćama koje će svakodnevno od 8 do 18 sati sve do 31. kolovoza 2022. godine obavljati dnevnu kontrolu prolaska i propuštanja vozila osoba s invaliditetom na kupalište Valkane u Puli.

Izvor: Grad Pula

 

Povezane vijesti