Recept oca Romana Zaga za ozdravljenje od karcinoma

Brazilski redovnik, otac Romano Zago, sastavio je poseban pripravak za liječenje od karcinoma na bazi aloe vere, meda i alkohola. Svoj recept podijelio je s cijelim svijetom u svojoj knjizi "Od zraka se može ozdraviti!", što je pomoglo tisućama ljudi da se oporave od bolesti za koju službena medicina nema lijeka

Čovječanstvo koristi aloe veru već od davnina.
Ova biljka se kao lijek prvi put spominje u drevnoj Mezopotamiji. Kasnije su je usvojili Egipćani pa se danas tako smatra da je Afrika domovina aloe vere. Egipatska kraljica Kleopatra koristila je gel aloe vere kako bi svoju kožu održala lijepom i mladolikom.
Stari Grci su ovom biljkom liječili sve - od ćelavosti do nesanice. Aleksandar Veliki i Kristofor Kolumbo su njome tretirali rane svojih vojnika i mornara.
Danas je poznato da aloe vera liječi mnoge zdravstvene tegobe i kožne probleme. Ono što je mnogima najzanimljivije je činjenica da je aloe vera djelotvorna u liječenju jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice – karcinoma.

Čišćenje organizma

Postoji preko 400 vrsta aloe, međutim samo je nekoliko vrsti ljekovito koje se koriste u medicinske svrhe (najpopularnije su Aloe barbadensis miller i Aloe arborescens).
Gotovo da ne postoji zdravstveni problem na koji aloe vera ne utječe blagotvorno.
Svoju ljekovitost aloe vera duguje svom nevjerojatnom sastavu.
Ova biljka sadrži vitamine A, C i E koji su snažni antioksidansi. Odličan je izvor vitamina B12 i folne kiseline.
U svom sastavu ima i enzime kao što su alkalin fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza.
Bogat je izvor kalcija, kroma, bakra, selena, magnezija, kalija, kalcija i cinka od kojih su mnogi nužni za ispravno funkcioniranje metabolizma.
Ova biljka sadrži čak 12 antrakinona, fenolnih spojeva koje potiču pravilan rad crijeva.
Aloin i emodin u sastavu aloe vere imaju analgetsko, antibakterijsko i antivirusno djelovanje.
Aloe vera se koristi za mnoge bolesti i kožne tegobe.
Smanjuje oštećenja nastala ozeblinama, smiruje osipe i psorijazu, liječi ožiljke, bradavice i strije.
Rješava probleme vlasišta kao što su prhut i oštećena kosa.
Koristi se za čišćenje organizma, kod bolesti želuca i crijeva, kao pomoć kod alergija i astme, kod dijabetesa i visokog kolesterola te kao sredstvo za mršavljenje.
Ipak, najnevjerojatnije svojstvo aloe vere jest njezino djelovanje na rak - bolest za koju moderna medicina još uvijek nema lijeka.

Aloe Vera, svemoćna biljka

Aloe Vera štiti i jača imunološki sustav, čisti organizam i pomaže mu da se brže oporavi od bolesti, zbog čega je nezamjenjiva pomoć oboljelim od karcinoma.
Znanstvenici se sve više slažu s time da je naš imunitet sposoban zaštititi nas od svih bolesti i da do pojave tumora može doći samo ako je rad imunološkog sustava narušen.
Sve dok je naš imunološki sustav jak mi ne obolijevamo, ali onog trenutka kada ovaj sustav zakaže, u tijelu se opasne stanice počinju razmnožavati velikom brzinom.
Istraživanja su potvrdila da aloe vera jača imunitet, potpomaže smanjenju rasta tumora i zaustavlja širenje metastaza.
Kemoterapija uz aloe veru se lakše podnosi, jer ona ublažava njezino štetno djelovanje i detoksicira organizam.
Istraživanja pokazuju da polisaharidi koje sadrži aloe vera, aktiviraju makrofage i sprečavaju vezivanje prokancerogenog benzopirena za hepatocite, smanjujući nastanak potencijalno kancerogene DNA.

Recept za liječenje karcinoma

Brazilski redovnik, otac Romano Zago, sastavio je poseban pripravak za liječenje od karcinoma na bazi aloe vere, meda i alkohola.
Svoj recept podijelio je s cijelim svijetom u svojoj knjizi "Od zraka se može ozdraviti!".
Ovaj je recept pomogao tisućama ljudi. Iskušajte ga i vi.
Potrebno vam je:
35 dag svježeg lišća aloe arborescens
6 jušnih žlica destiliranog alkohola (whisky, rakija, rum…)
50 dag prirodnog meda
Suhom krpom s lišća uklonite nečistoću i iglice s ruba. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol.
Sve izmiksajte u jednoličnu smjesu. Ovaj pripravak nije potrebno kuhati niti cijediti.
Važno je da listovi budu sasvim sitno samljeveni. Smjesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u hladnjaku.
Upute za doziranje:
Uzimajte po jednu jušnu žlicu pripravka 3 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Važno je da se pripravak potroši do kraja. Nakon što ste završili kuru posavjetujte se s liječnikom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima.
Liječenje alojom možete kombinirati i s drugim prirodnim načinima liječenja karcinoma - poput antiparazitnog programa, vitamina B17,graviole, različitim dijetama itd.
Aloe vera je čarobna biljka koja će vam pomoći da se oduprete mnogim bolestima. Iskoristite ljekovita svojstva aloe vere i budite zdravi!

Izvor: alternativa-za-vas