TVRTKA EOS Natječaj za dodjelu stipendija za studente s invaliditetom

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s invaliditetom, ugroženim obiteljima te podržati znanstvene projekte kao i projekte važne za lokalne zajednice u kojima poslujemo, kažu iz EOS-a

Student u kolicima, ilustracija.

 

Kao društveno odgovorna kompanija, EOS prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu te je uvijek spreman na dijalog, suradnju i sudjelovanje u inicijativama koje doprinose boljoj kvaliteti života u zajednici. Kao poželjan partner i aktivan član zajednice uključuje se u različite aktivnosti koje podupiru i doprinose razvitku društva u cjelini, ističu iz ove tvrtke.

- Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s invaliditetom, ugroženim obiteljima te podržati znanstvene projekte kao i projekte važne za lokalne zajednice u kojima poslujemo - kažu iz EOS-a.

Sukladno ciljevima društveno odgovornog poslovanja, ove su godine odlučili poduprijeti mlade s invaliditetom te smo pokrenuli natječaj za dodjelu 5 studentskih stipendija u mjesečnom iznosu od 232,27 EUR za akademsku godinu 2023./2024. (stipendija se dodjeljuje za razdoblje od listopada 2023. do lipnja 2024. godine).

Zainteresirani studenti/ice mogu poslati svoju prijavu koja sadržava sljedeće:

- životopis;

- dokaz o državljanstvu: domovnica (preslika) i važeća osobna iskaznica (preslika obje strane);

- potvrdu o statusu redovnog studenta/ice;

- rješenje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o utvrđenom tjelesnom oštećenju;

- svjedodžba/potvrda o položenim ispitima državne mature za studente/ice prve godine studija, odnosno prijepis ocjena svih prethodnih godina studija za studente/ice viših godina studija;

- esej na temu slogana 'Changing finances for the better' - na što vas slogan asocira, kako je povezan s onim čime se EOS bavi, koja je uloga EOS-a u financijskom svijetu, kako EOS taj financijski svijet čini boljim i slično. Duljina eseja treba biti maksimalno 1 kartica teksta, odnosno 1500 znakova s razmacima.

Sudionici natječaja u trenutku prijave i u planiranom periodu trajanja stipendije ne smiju primati stipendiju ili drugi oblik potpore za školovanje niti od jedne druge tvrtke, fakulteta ili sveučilišta te u akademskoj godini za koju se dodjeljuje stipendija ne smiju upisati mirovanje studijskih obaveza.

Prijavom na ovaj natječaj svi sudionici natječaja daju svoju privolu za korištenje i obradu osobnih podataka u skladu s Politikom privatnosti Društva EOS Matrix. Nakon što prime potrebnu dokumentaciju, obavezni su je proslijediti na provjeru u Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Odluku o konačnom odabiru stipendista donijet će interno povjerenstvo, a s izabranim studentima sklopit će se Ugovor o stipendiranju.

Natječaj za dodjelu stipendija otvoren je od 11. rujna 2023. do 30.rujna 2023., a prijave se zaprimaju putem sljedećeg linka. Svi sudionici natječaja će o konačnom odabiru biti obaviješteni do 10. listopada 2023.

Prijave dostavljene izvan roka i bez potrebne dokumentacije neće se uzeti u razmatranje.

 

In Portal

 

Povezane vijesti