Jezivi zločin: Policija izdala nalog za uhićenje ubojice kalifornijskog svećenika

Šef policije u Eureki Andy Mills izjavio je kako je Eric Freed ubijen tijekom nasilne borbe i to nakon što je pretrpio udarac tupim predmetom. Sada postoje indicije da je ubojica Lee Bullock pa je policija zamolila građane da dojave informacije o kretanju sumnjivca

Policija u Kaliforniji izdala je danas nalog za uhićenjem Garyja Leeja Bullocka kojeg sumnjiči za smrt rimokatoličkog svećenika Erica Freeda. Svećenikovo tijelo pronađeno je u srijedu navečer u crkvi u gradiću St. Bernards, podsjeća CNN.

Policija je Lee Bullocka privela na Silvestrovo jer se opijao u javnosti. Pustila ga je na slobodu 40-ak minuta nakon ponoći, a on je potom otišao do crkve u St. Bernardsu. Iako nije bio pod utjecajem alkohola, netko je nazvao policiju i prijavio ga kao ''sumnjivu osobu''. Redarstvenici su ga pokupili iz crkve i odveli u sklonište. U devet sati ujutro policija je ponovo dobila poziv iz crkve. Ovoga puta pronađeno je mrtvo tijelo svećenika.

Šef policije u Eureki Andy Mills izjavio je kako je Eric Freed ubijen tijekom nasilne borbe i to nakon što je pretrpio udarac tupim predmetom. Sada postoje indicije da je ubojica Lee Bullock pa je policija zamolila građane da dojave informacije o kretanju sumnjivca ili automobila Nissan iz 2010. koji je pripadao pokojnom svećeniku.

VLM