Grad Zagreb i gradonačelnik Bandić dodjeljuju stanove roditeljima djece oboljele o malignih bolesti

Od presudnog značaja bio je blagoslov ove akcije od strane zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, početkom prošle godine. I mnogi roditelji su zasukali rukave i fizičkim radom pomogli da se posao što prije realizira, ali i uštede znatna financijska sredstva

Nakon puno truda i priprema gradonačelnik Milan Bandić ispred Grada Zagreba sutra u Deželićevoj ulici uručuje ključeve stanova roditeljima djece oboljelih od malignih bolesti. To je ostvareno suradnjom Grada Zagreba s udrugom 'Ljubav na djelu' koja je okupila roditelje djece oboljelih od malignih bolesti, a koja se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.
Riječ je o tri apartmana. Sva tri su smještena u blizini Klaićeve bolnice, a imaju vlastitu kuhinju i sanitarni čvor. Stanovi su namijenjeni za cijelu obitelj jer ljudi u Udruzi smatraju da je važno da se obitelj ne razdvaja.  Dakle, Udruga pozdravlja ovo velikodušno djelo od strane Grada Zagreba  i donatora jer su stanovi bili u derutnom stanju, a sada su vrlo kvalitetno uređeni.
Većina novca za obnovu  prikupljena je na humanitarnoj večeri iz svibnja prošle godine. Prikupljeno je 90 tisuća kuna. Instalacije, stolarija i novi namještaj došli su posredstvom donatora.
Od presudnog značaja bio je blagoslov ove akcije od strane  zagrebačkog gradonačelnika, početkom prošle godine. Uz humanitarnu akciju i donatore i mnogi roditelji su zasukali rukave i fizičkim radom pomogli da se posao što prije realizira, ali i uštede znatna financijska sredstva.
Novac uvijek nedostaje. Iz udruge 'Ljubav na djelu' mole da svatko tko može pomogne svojim pozivom na njihov donacijski broj 060-9018. Ta sredstva omogućiti će plaćanje režija dok roditelji borave u stanu sa oboljelom djecom. Učinite ono što biste voljeli da za vas netko učini kada biste se našli u takvoj situaciji.
M. Damjanović

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL