Cijepljenje pasa vodiča: Svi imamo obvezu i odgovornost skrbiti za zdravlje svojih ljubimaca

Cijena mikročipiranja je 92 kune, dok je cijena obaveznog cijepljenja 150 kuna. Uz cijepljenje obavezna je i dehelmintizacija pasa protiv crijevnih parazita uz napomenu građanima da sljedećih 48 sati nakon iste neškodljivo uklanjaju feces s javnih površina da bi spriječili širenje trakavice

U Veterinarskoj ambulanti PET PLUS Nine i Nenada Domišljanovića cijepljeni su psi vodiči Erik i Pina, korisnika Danice Rob i Mirsada Bećirovića.
Ovom prigodom tajnik USKA-e Mirsad Bećirović podsjetio je da svi korisnici pasa vodiča, ali i građani, imaju obvezu i odgovornost skrbiti za zdravlje svojih pasa, te pozvao sve one koji imaju kućne ljubimce na njihovo cijepljenje,  što se može učiniti tijekom cijele godine.
Svi psi do navršena tri mjeseca života moraju se cijepiti protiv bjesnoće i mikročipirati, cijepljenje se mora obavljati svake godine. Cijena mikročipiranja je 92 kune, dok je cijena obaveznog cijepljenja 150 kuna. Uz cijepljenje obavezna je i dehelmintizacija pasa protiv crijevnih parazita uz napomenu građanima da sljedećih 48 sati nakon iste neškodljivo uklanjaju feces s javnih površina da bi spriječili širenje trakavice.
Inače, Nina Domišljanović iz Veterinarske ambulante PET PLUS, pokrovitelj je veterinarske skrbi i njege za pse vodiče Erika i Pinu.

R. R. Naglić