Autistični mladić otišao izvaditi tri zuba, a zubar mu iščupao sve

To je strašno, izgledam kao čudovište, kazao je jecajući bezubi 21-godišnji mladić

Nevjerojatna nesreća snašla je autističnog mladića iz SAD-a kojemu je zubar bez njegova dopuštenja izvadio sve zube! Christopher Christ (21) iz Indianapolisa otišao je na rutinsku operaciju vađenja zubiju u ordinaciju ''Čudesnog obiteljskog stomatologa'' (Amasing Family Dentist). Zubar mu je trebao ukloniti tri zuba, no izvadio je sve, ukupno 32!

- To je strašno, izgledam kao čudovište - kazao je jecajući bezubi mladić. Njegova obitelj kazala je kako Christopher nije osjećao bol jer je bio pod narkozom. Kada su mu izvadili tri zuba, zamolio ih je da prestanu, no oni su nastavili sve dok nisu obavili posao do kraja.

Nedavno je od posljedica vađenja zuba jedan mladić prošao još gore. Naime, od posljedica operacije je preminuo. Vađenje umnjaka obično je rutinska stomatološka operacija, no ona kojoj se podvrgao 24-godišnji Marek Lapinski završila je kobno. Nesretni Amerikanac iz Kalifornije prošlog je mjeseca izvadio umnjake, a tri dana poslije preminuo je od komplikacija koje su nastale za izvođenja operativnog zahvata, piše Huffington Post.

Mladić se, navodno, probudio tijekom operacije pa su mu liječnici dali snažan anestetik propofol. Prestao je disati nakon čega je istog trenutka odveden u bolnicu. Nažalost, nije mu bilo spasa. Preminuo je tri dana poslije.

VLM