Udruga 'Sve za nju': Dijagnostika raka dojke za jedan dan

Udruga SVE za NJU! u suradnji s Institutom za tumore, KBC Sestre milosrdnice provodi novi projekt "One-day clinic". Udruga SVE za NJU! obavještava Vas da u Zagrebu u Klinici za tumore, KBC Sestre milosrdnice postoji DIJAGNOSTIKA DOJKE ZA JEDAN DAN. Za ovu ubrzanu proceduru mogu se javiti žene kojima dosad nije dijagnosticiran rak dojke, a koje imaju suspektan nalaz (palpatorni/UZV/ mamografiju.) i trebaju daljnju dijagnostiku ili su uočile zabrinjavajuću promjenu na dojci. Dijagnoza za jedan dan smanjuje neizvjesnost, skraćuje vrijeme čekanja nalaza i naravno obavlja se na temelju uputnice u okviru obveznog zdravstvenog osiguranja.

Poziv je upućen ženama s cijelog područja RH, za upute i dogovor oko mogućnosti obavljanja cjelokupne dijagnostike u Zagrebu za jedan dan nazovite na telefon Udruge "SVE za NJU" 01 6418 765 ili na Kliniku Instituta za tumore 01 3713 688 pozivanjem na obavijest iz Udruge.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja 'SVE za NJU' osnovana je 2008. godine kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

In-Portal

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

 

Povezane vijesti