Tko je mahniti zagrebački bombaš?

Uhićen je Branko N., koji je bombu na terasu kafića bacio nakon što mu je netko od gostiju s terase kafića prigovorio što je motociklom vozio u suprotnom smjeru

U eksploziji nepoznate naprave u Zagrebu ozlijeđeno je sedam osoba, a osumnjičeni je priveden, priopćila je zagrebačka policija.
Eksplozija se dogodila u 22 sata i sedam minuta na terasi ugostiteljskog objekta, Baščanske ploče 5. Očevid je u tijeku, kaže se u priopćenju. Zagrebački ured za upravljanje u hitnim situacijama priopćio je da su svi ozlijeđeni u večerašnjoj eksploziji u Zagrebu medicinski zbrinuti. Budući se radi se o klasičnom kaznenom djelu po završetku istrage PU zagrebačka će pružiti više informacija za javnost, kaže se u priopćenju zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Uhićen je Branko N., umirovljeni branitelj koji je nakon Oluje neko vrijeme živio u Plaškom, ali se nakon niza sukoba s lokalnim ljudima vratio u Botinec u kojem je odrastao i živio sve do Domovinskog rata. Bombu je na terasu kafića bacio nakon što mu je netko od gostiju s terase kafića prigovorio što je motociklom vozio u suprotnom smjeru.

In-Portal/Hina