Ministarstvo socijalne politike: Udrugama za mlade 8,9 milijuna kuna

Udruge mogu prijaviti projekt za područja: Klubovi za mlade, Regionalni info-centri za mlade, Lokalni info-centri za mlade te Projekti udruga mladih i za mlade, a jedinice lokalne samouprave za područje Lokalni programi za mlade


Ministarstvo socijalne politike i mladih najavilo je danas kako će za projekte udruga i jedinica lokalne samouprave usmjerene na podizanje kvalitete života mladih biti izdvojeno 8,9 milijuna kuna te je udrugama i jedinicama lokalne samouprave uputilo poziv da svoje projekte prijave za financijsku potporu.

Udruge mogu prijaviti projekt za područja: Klubovi za mlade, Regionalni info-centri za mlade, Lokalni info-centri za mlade te Projekti udruga mladih i za mlade, a jedinice lokalne samouprave za područje Lokalni programi za mlade.

Ukupno planirana vrijednost poziva je 8,9 milijuna kuna, minimalni iznos financijskih sredstava po pojedinom projektu je od 40 tisuća kuna, a maksimalni iznos 250 tisuća kuna.

Rok za podnošenje prijedloga svih projekata je 13. lipnja 2014. godine, jedino je za prijedlog projekata za područje "Lokalni programi za mlade" rok 29. svibnja ove godine.

Natječajna dokumentacija može se preuzeti na internetskim stranicama Ministarstva socijalne politike i mladih.

Hina
Foto: PIXSELL

 

Povezane vijesti