Centar Silver: Podrška pri zapošljavanju osoba s invaliditetom

Savjetodavni karijerni centar usmjeren je na osobe s invaliditetom u potrazi za poslom i njihove obitelji. Usluge koje se pružaju su podrška pri traženju posla, karijerno savjetovanje kroz individualni i grupni rad

 

Centar za rehabilitaciju Silver, u sklopu projekta MODEL 4P = podrška + posloprimci + poslodavci = posao, pruža usluge stručne podrške posloprimcima (osobama s invaliditetom) i poslodavcima s ciljem zapošljavanja osoba s invaliditetom kroz dvije ključne usluge: Savjetodavni karijerni centar i Mobilni tim - Kompas. Mobilni tim Kompas usmjeren je na poslodavce te provodi niz aktivnosti s ciljem pružanja podrške pri zapošljavanju osoba s invaliditetom.
Savjetodavni karijerni centar usmjeren je na osobe s invaliditetom u potrazi za poslom i njihove obitelji. Usluge koje se pružaju su podrška pri traženju posla, karijerno savjetovanje kroz individualni i grupni rad, poticanje osobnog razvoja kroz radionice (komunikacijske vještine, razvijanje motivacije i samopouzdanja, razvijanje vještina samopredstavljanje), priprema i podrška na novom radnom mjestu te ostale redovne usluge Centra Silver. Više informacija o projektu i aktivnostima možete dobiti na uvodnoj radionici.

Centar Silver poziva vas na uvodnu radionicu Savjetodavnog karijernog centra koja će se održati u srijedu 2. srpnja 2014. od 10 do 12 sati u prostoru Centra za rehabilitaciju Silver.

Radionica je besplatna, mjesta na radionicama su ograničena te je potrebno potvrditi svoj dolazak. Rezervirati svoje mjesto na radionici možete na: mail a.grbac@czrs.hr ili telefonom 01/239-4463 Alini Grbac.
Centar za rehabilitaciju Silver nalazi se na adresi Štefanovec 34, Zagreb. S okretišta Dubrava otprilike svakih 25 minuta, kreće ZET-ov autobus broj 205. Izlazi se na stanici ‘Dotršćina’. Pri prijavi naglasite o eventualnoj potrebnoj prilagodbi materijala ili asistenciji (pomoć pri čitanju i pisanju, uvećani tisak, računalo ili drugo).
Slobodno proslijedite informacije drugim nezaposlenim osobama s invaliditetom kojima bi usluge Centra mogle biti zanimljive te ih ohrabrite da kontaktiraju navedene radi uključenja u program ili  sudjelovanja na uvodnoj radionici. Više informacija na www.czrs.hr .
In-Portal

 

Povezane vijesti