Sačekuša u Beogradu: Pretukli novinara Davora Pašalića i vikali mu da je ustaša i Hrvat

Pašalić je zadobio posjekotine i podljeve po glavi, licu i usnoj šupljini, slomljena su mu dva zuba i ima modrice po cijelom tijelu

Davor Pašalić

Urednik Novinske agencije FoNet Davor Pašalić (55), u noći između srijede i četvrtka, oko sat iza ponoći, teško je u dva navrata pretučen u Novom Beogradu, u blokovima 22 i 23, nedaleko od zgrade u kojoj stanuje, javljaju mediji u Srbiji.
Pašalića su presrela trojica nepoznatih mladića i zatražila novac prijeteći kako imaju i pištolj, a kada im ga nije dao, počeli su ga tući rukama i nogama pri čemu su mu zadali 30 udaraca. Dok su ga tukli, napadači su vikali Pašaliću da je ''ustaša'' i Hrvat. Kada su napadači otišli, Pašalić je krenuo prema svojoj zgradi, ali su dvojica muškaraca ponudila pomoć i krenuli s njim pješačkim mostom preko autoceste. Na kraju mosta su ga dočekala opet ona trojica mladića i počeli ga tuči opet izvikujući "ustaša" dok su oba dvojica stajala sa strane i promatrala kako trojica tuku "ustašu".
Pašalić je zadobio posjekotine i podljeve po glavi, licu i usnoj šupljini, slomljena su mu dva zuba i ima modrice po cijelom tijelu.
VLM

 

 

Povezane vijesti