Centar za rehabilitaciju Silver: Anketa za roditelje i skrbnike djece i mladih s invaliditetom

 

Centar za rehabilitaciju Silver poziva roditelje/skrbnike djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom da ispune anketni upitnik o o uslugama za djecu s teškoćama, osobe s invaliditetom te njihove roditelje čija je svrha prepoznavanju potreba za uslugama u zajednici te planiranje proširenja usluga Centra za rehabilitaciju Silver.

Upitnik je u potpunosti anoniman te će dobiveni podaci biti korišteni skupno isključivo za potrebe Centra za rehabilitaciju Silver.

Upitnik je prvenstveno namijenjen roditeljima/skrbnicima mladih osoba s invaliditetom u dobi od 15 do 29 godina s područja grada Zagreba sa ili bez statusa njegovatelja, no ako ste roditelj/skrbnik djeteta s teškoćama ili osobe s invaliditetom u drugom dobnom rasponu i/ili živite izvan grada Zagreba svejedno ispunite upitnik, Vaše će mišljenje svakako biti od velike koristi za budući rad.

Pomozite da se proširi ponuda usluga Centra za rehabilitaciju Silver u skladu s potrebama u zajednici i proslijedite ovu anketu svim roditeljima/skrbnicima djece s teškoćama u razvoju/osoba s invaliditetom koje poznajete. Anketa se nalazi na sljedećem linku: goo.gl/dTDZgI

In-Portal