Natječaj: Unicef traži šampiona inkluzije

UNICEF se zalaže za prava i dobrobit svakog djeteta u 190 zemalja i teritorija, s posebnom pažnjom za one kojima je to najpotrebnije

Jedan od nominiranih 'šampiona inkluzije' je i Željko Budimir Keko (u kolicima)

UNICEF Bosne i Hercegovine poziva vas da prijavite kandidate za natječaj 'Liga šampiona inkluzije'. Svrha natječaja je podići svijest o važnosti ulaganja u proces razvijanja djeteta do njegovog punog potencijala. S tim u vezi, bitno je iskazati zahvalnost, nagraditi i ispričati priče anonimnih šampiona koji to već čine i tako inspirirati i druge da se uključe u čitav proces stvaranja boljeg života i okruženja za djecu. Nominirati ili glasati za osobe koje mislite da su šampioni inkluzije u svojoj sredini i šire možete na linku: bit.ly/ligasampionainkluzije.

UNICEF se zalaže za prava i dobrobit svakog djeteta u190 zemalja i teritorija, s posebnom pažnjom za one kojima je to najpotrebnije. U Bosni i Hercegovini UNICEF se fokusira na rješenje za tri ključne prepreke za ostvarenje dječjih prava: siromaštvo, socijalna isključenost i slabost sustava.

Natječaj nije sponzoriran ili povezan sa kompanijom Facebook na bilo koji način, a traje do 11. studenog 2014. godine (do 23:59 sati). Vi dajete podatke organizatorima kampanje 'Liga šampiona inkluzije'. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve osobe, državljani BiH koji putem Facebook aplikacije prijave šampiona ili pošalju ispunjeni obrazac putem pošte. Možete prijaviti više šampiona za nagradnu igru, uzimajući u obzir da mjesto prebivališta svakog od nominiranih šampiona mora biti u Bosni i Hercegovini.

Dobitnici nagrada pružit će sve informacije i dokumente potrebne da bi se mogla primjeniti pravila i ostali odgovarajući zakoni. Sve predložene “šampione” će kontaktirati organizator kako bi predloženi “šampion” odobrio svoje učešće, te kako bi se došlo do njegove fotografije. Fotografije će se objaviti u albumu na Facebook stranici Unicef Bosna i Hercegovina uz obradu stručnjaka. Žiri će izabrati dva dobitnika do 24. studenog 2014., uvažavajući broj shares i likes na nominiranoj slici. Ukoliko jedan od dobitnika ne bude odgovarao na telefonske pozive ili e-mail do 27. studenog, žiri će odabrati novog dobitnika nagrade. Dva dobitnika će dobiti pojedinačnu nagradu u vrijednosti do 300 KM. Nagrada će biti prilagođena šampionu, imajući u vidu njegovu/njenu starosnu dob, zanimanje i slično).

Dobitnici će preuzeti svoje nagrade na događaju 'Mali Magacin Kabare' koji će biti upriličen 3. prosinca 2014. Organizator će osigurati prijevoz i eventulani smještaj za dobtnike u Sarajevu. Dobitnik nagrade je dužan ustupiti sve potrebne informacije kontakt osobi Organizatora natječaja. Dodatne informacije o pravilima mogu se dobiti putem privatne poruke ili komentara na Facebook stranici Unicef Bosna i Hercegovina facebook.com/UNICEFBiH

In-Portal

 

Povezane vijesti