Edukativna tribina: Kako se boriti s ovisnostima mladih u Međimurskoj županiji

Tijekom tribine bit će predstavljeni rezultati istraživanja "Dobro je znati“ koji govore o stavovima, navikama i korištenju sredstava ovisnosti među školskom djecom i mladima

 

Autonomni centar – ACT u suradnji s udrugom Centar za mlade – CeZaM, povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti organizira edukativnu tribinu na temu ovisnosti kod mladih u Međimurskoj županiji. Tribina će se održati u ‘prostoru‘ udruge CeZaM, Dr. Ivana Novaka 38, 12. prosinca s početkom u 16 sati.

Gošće tribine su djelatnice Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije: Diana Uvodić Đurić, dr. med. specijalist školske medicine i mr.sc. Narcisa Slugan, dr. med. specijalista školske medicine.

Tijekom tribine bit će predstavljeni rezultati istraživanja "Dobro je znati“ koji govore o stavovima, navikama i korištenju sredstava ovisnosti među školskom djecom i mladima u Međimurskoj županiji, uz to, bit će predstavljena iskustva iz klubova liječenih alkoholičara. Nakon uvodnih izlaganja slijedi rasprava o ovisnostima na čije sudjelovanje su pozvani svi mladi, predstavnici udruga mladih i za mlade, članovi/ice Savjeta mladih županija, gradova i općina na području Međimurske županije, učenici srednjih škola i studenti.

Aktivnosti se organizira u sklopu projekta act.kluba kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

In Portal

 

Povezane vijesti