Cotrugli Business School: Stipendije od 10.000 eura za osobe s invaliditetom

Na online MBA stipendiju mogu se prijaviti sve motivirane osobe s invaliditetom s višom ili visokom stručnom spremom i izvrsnim znanjem engleskog jezika

 

Cotrugli Business School vodeća je poslovna škola u JI Europi i jedina poslovna škola u Hrvatskoj s međunarodno akreditiranim MBA programima dodjeljuje 50 punih stipendija u vrijednosti od 10.000 eura po stipendiji za program Online MBA namijenjen osobama s invaliditetom na području čitave regije (Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bugarske i Rumunjske). MBA programi su vodeći svjetski standard poslovne edukacije.

Cilj projekta je educirati osobe s invaliditetom Online MBA programom i time povećati njihovu konkurentnost na međunarodnom tržištu rada, te im, u suradnji s poslodavcima, omogućiti kvalitetno zaposlenje.

Na Online MBA stipendiju mogu se prijaviti sve motivirane osobe s invaliditetom s višom ili visokom stručnom spremom i izvrsnim znanjem engleskog jezika.

Svi zainteresirani mogu se javiti i zatražiti prijavu na stipendiju na e-mail: petra.jug@cotrugi.eu nakon čega slijedi online test i Skype intervju. Rok za prijavu je 20. prosinca 2014.

In Portal

 

Povezane vijesti