Sudbine: Bila je vrhunska manekenka, a onda je na nju s balkona pao drogirani muškarac

"Ne dozvoljavam da me ovo svlada, već se trudim živjeti punim plućima.  Zahvalna sam što sam i dalje živa i željno iščekujem lijek za ovo što me je snašlo”, zaključila je Lolly

 

Nekadašnjem fotomodelu, Lolly Mack, u samo jednom trenu život se potpuno promijenio. Jedne večeri izašla je u noćni klub u središtu Londona, a nekoliko sati kasnije završila je paralazirana, jer je pijani i drogirani mladić pao s balkona ravno na nju. Lolly je već deset godina vezana za kolica i može vrlo malo pokretati gornji dio tijela.
"Željela sam umrijeti kada su mi rekli da će mi biti potrebna njega 24 sata dnevno. Rekli su mi i da ću morati koristiti kateter i da će me netko morati kupati i odijevati. Ali, moja obitelj bila je optimistična i riješili su se boriti zajedno sa mnom kako bi ponovno stala na noge. Od tog dana, moj život je neprekidna borba”, rekla je Lolly.

Na Lolly, koja je tada imala 30 godina, pao je Philip Brady, visok 190 cm i daleko teži od nje. Lolly kaže da je osjetila kao da ju je netko udario, jer je pala na leđa.

Da je stvar daleko ozbiljnija, ova hrabra žena shvatila je onog trenutka kada se nije mogla pomaknuti. Brzo su je odveli u bolnicu gdje je šest sati provela na operacijskom stolu. Lolly su operirali vrat koji je bio polomljen, a kralježnična moždina joj je bila posve uništena. Potom je provela deset mjeseci na rehabilitaciji.
“Mislim da mi je nešto govorilo kako ne bi trebalo da izađem tu večer. Nije mi se uopće išlo u klub i nekako sam osjećala nelagodu u trbuhu. Ali, nisam željela ostaviti na cjedilu svog dečka, pa sam otišla. U bolnici mi je bilo užasno i stalno sam zapitkivala hoću li biti vezana za invalidska kolica. Iako sam tada mogla da pokrećem glavu, zbog terapije sada mogu i pomalo pomicati ruke, ali i dalje ne mogu hodati”, ispričala je Lolly, o kojoj sada neprestano brinu članovi obitelji.

Philip Brady koji joj je i nanio ove ozljede, proveo je dvije godine u zatvoru. Lolly nije bijesna niti ljuta na njega, iako on nikada i nije pokazao iskreno žaljenje zbog toga što joj je uradio.
“Moj san je da ponovno mogu stanem na noge i budem samostalna. Trudimo se sakupiti novac za istraživanja kako bi se što prije našao lijek za ljude koji se nalaze u istom stanju kao i ja. Međutim, ne dozvoljavam da me ovo svlada, već se trudim živjeti punim plućima. Volim putovati i lijepo se dotjerati, a čak sam upoznala i dečka kojeg obožavam. Trudim se što bolje zabavljati i uživati u životu. Zahvalna sam što sam i dalje živa i željno iščekujem lijek za ovo što me je snašlo”, zaključila je Lolly.

Izvor: ukljuci.in