Udruga mladih Metković: Odazovite se na humanitarnu akciju

Udruga mladih grada Metkovića "Kolektiv" poziva na otvorenje druge humanitarne izložbe "Tvoja fotka za njihov osmijeh" koja će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković u četvrtak, 15. siječnja s početkom u 19 sati. Prihod od prodaje fotografija namijenjen je Udruzi Leptirići koja skrbi o djeci iz doline Neretve oboljeloj od cerebralne paralize

 „Neopisivo sam sretna što mogu nastaviti raditi na, zaista, humanom projektu koji su moji prethodnici odlučili pretvoriti u tradiciju. Slike se mogu kupiti po cijeni od 30 kn, a ako se tko želi predbilježiti za kupnju neke od slika to može učiniti prije izložbe ili preko našega Facebook profila Kolektiv – Udruga mladih grada Metkovića , gdje se može pronaći cijela galerija slika. Nadam se da će se građani odazvati i svojom nazočnošću uveličati ovu malu manifestaciju te uživati u pravoj maloj oazi šarenila, koje je svojim fotoaparatima zabilježilo 16 autora. Isto tako, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta, a ovim bi putem za proljeće najavila kazališnu predstavu čiji scenarij pišem osobno. No, o tome ćemo kada za to dođe vrijeme.“ - kaže  predsjednica Udruge Magdalena Krvavac.

Cilj udruge Kolektiv je poticanje, pomaganje i razvijanje likovne i glazbene kulture, informatičkih vještina, ekološke svijesti i okupljanje pojedinaca, skupina i drugih udruga u zajedničkim naporima za popravljanje kvalitete življenja mladih grada Metkovića.


Tekst i foto: Božica Ravlić