Sve za nju: Humanitarna akcija za žene oboljele od raka dojke

"Cilj nam je educirati o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka. Organizirali smo se u svrhu pružanja psihološke i logističke pomoći oboljelim ženama i njihovim obiteljima", rekla je Almenka Balenović

Almenka Balenović, predsjednica udruge 'Sve za nju'

Udruga "Sve za nju" za pomoć ženama oboljelima od raka dojke predstavila je rezultate kampanje "Keune od srca SVE za NJU", kojom je udruzi donirana 31.000 kuna.

Kampanja je u kojoj su surađivale tvrtka Keune Adriatic i udruga "Sve za nju" počela je donacijom 1000 komada Keune Ultra Mild proizvoda, čija je humanitarna prodaja organizirana na zagrebačkom Cvjetnom trgu u svibnju, a trajala je do kraja godine.

Humanitarnoj prodaji Keune Ultra Mild proizvoda pridružila su se brojne poznate osobe, kao što su Lejla i Tarik Filipović, Dubravka Ostojić, Anja Šovagović, Danijela Trbović, Larisa i Goran Navojec, Enis Bešlagić, Boris Novković i dr.

"Svjedoci smo da se nesreća može dogoditi bilo kome, stoga nam je drago da na bilo koji način možemo podržati udrugu, nadam se da će i druge kompanije slijediti taj primjer" istaknuo je tvrtkin glavni menadžer za izvoz Berislav Pećanić.

Zahvalio je partnerima dm-u, Muleru, Bipi, Kozmu i Nami koji su na prodajnim mjestima podržali akciju, kao i svim frizerskim salonima i kupcima koji su pomogli prikupiti donaciju.

Druženju u prostorijama udruge uz osobe iz javnog života nazočio je George Keune, jedan od vlasnika tvrtke Keune Haircosmetics, koji je naglasio da mu je humanitarna akcija i osobno važna jer je u svojoj obitelji imao slučaj te opake bolesti.

Predsjednica udruge Almenka Balenović istaknula je značaj "Dana ružičaste vrpce", kada se skreće pozornost na žene liječene i oboljele od raka dojke.

"Cilj nam je educirati o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka. Organizirali smo se u svrhu pružanja psihološke i logističke pomoći oboljelim ženama i njihovim obiteljima", rekla je Balenović.

Hina

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

 

Povezane vijesti