Udruga Logos: Radionice za roditelje djece s deficitom pažnje i hiperaktivnim ponašanjem

Udruga je osnovana s ciljem provedbe različitih preventivnih, edukacijskih i rehabilitacijskih programa s djecom predškolske i rane školske dobi


 

Dječji centar Logos iz Slavonskog Broda, kao partner projekta 'Igrom do govora', poziva vas u petak, 6. ožujka od 11 do 15.30 sati, na dvije radionice u Dječjem vrtiću Hlapić.

Radionice s temom 'Značajke razvoja djece s deficitom pažnje i hiperaktivnim ponašanjem' i 'Odgojni postupci s djecom koja imaju ADHD' održat će dr. sc Snježana Sekušak Galešev.

Radionice su namijenjene zainteresiranim odgojiteljima, stručnim suradnicima i roditeljima. Zbog ograničenog broja mjesta prijavite se putem e-maila: igrom.do.govora@gmail.com.

Dječji centar Logos je udruga osnovana 2006. godine s ciljem provedbe različitih preventivnih, edukacijskih i rehabilitacijskih programa s djecom predškolske i rane školske dobi. Velika važnost rane intervencije u svim područjima razvoja djeteta, a osobito u razvoju komunikacije, kao i činjenica da djeca Brodsko-posavske županije u okviru sustava predškolskog odgoja i obrazovanja nemaju dostupnog logopeda, uvjetovali su da raznovrsni programi u udruzi budu namijenjeni  rečenom uzrastu djece.

In Portal

 

Povezane vijesti